Varning för hunden – Skapa din egna skylt

Oavsett om du har en stor Rottweiler eller en liten chihuahua kan en ”Varning för hunden-skylt” fylla en funktion. Skylten kan till exempel klargöra för både inbjudna och oinbjudna gäster att det finns en hund i huset. Ta chansen att skapa en personlig varningsskylt för att få en skylt som passar dig och ditt hem.

Minskar risken för inbrott

Med en varningsskylt som visar att det finns en hund i huset minskar du risken för inbrott. En tjuv undviker gärna hus med hundar. Dels för att de är osäkra på hundens storlek. Och dels för att en hund kan skälla ordentligt om det kommer in någon som inte är inbjuden i ditt hus. Klicka här för att se vilka olika typer av skyltar du kan välja mellan.

Varna allergiker och hundrädda

Om du väntar besök av någon som du inte känner alltför väl, som till exempel en hantverkare kan dessa skyltar vara mycket bra. Skulle personen dessutom vara allergisk mot hund så får den en varning tidigt. Dessutom får din besökare chansen att förbereda sig på vad som finns på andra sidan dörren. För någon som är hundrädd är detta säkert en tacksam varning.